[ad_1]

Een dj die leuke plaatjes kan draaien, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn financiën. Zoals bekend doen de Nederlandse dj’s het erg goed in de internationale scène. Het is daarom als Nederlander vaak lucratiever om je te ontwikkelen als dj dan als zanger of zangeres. Deze laatste groep heeft er vaak veel meer moeite mee om buiten de grenzen te treden. En dat de dj’s goed verdienen is zeker te zien aan hun dikke auto’s. We hebben de vetste wagens op een rijtje gezet.

- Advertentie -

Het wagenpark van Afrojack

Afrojack heeft waarschijnlijk de meeste auto’s in zijn bezit van de Nederlandse dj’s. Auto’s die onder andere in zijn wagenpark te vinden zijn, zijn de Ferrari F12 Berlinetta, Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé en een Lamborghini Aventador. Dat betekent dat Afrojack niet één autoverzekering moet afsluiten, maar veel meer. Dat zal een flinke maandlast zijn gezien de hoeveelheid en de waardes van zijn auto’s.

Veel auto’s, maar geen rijbewijs

Eén van de meest succesvolste dj’s van Nederland, Martin Garrix, wordt regelmatig in dure auto’s gezien. Hij poseert graag voor de camera met de meest extravagante auto’s, zoals een Ferrari 488 en Lamborghini Aventador. Maar je zal hem niet zo snel zelf achter het stuur zien zitten. Martin Garrix heeft namelijk zijn rijbewijs nog niet. Inmiddels is hij al 23 jaar oud en had hij al vijf jaar lang in deze vette auto’s kunnen rijden.

Tiësto gaat voor elektrisch

Dj Tiësto gaat al jaren mee. En daar horen natuurlijk toffe auto’s bij. In de afgelopen jaren is hij gespot in heel wat verschillende auto’s. Van een Bentley Mulsanne tot een Mercedes-Benz G-Klasse. Tegenwoordig lijkt Tiësto ook zijn steentje te willen bijdragen aan het milieu en wordt hij in een Tesla Model X gespot. Met al die vlieguren die hij erop heeft zitten, is dit het minste wat hij kan doen.

Koop je eigen bolide

De kans dat jij in een soortgelijke auto rijdt als één van de dj’s is misschien niet heel groot. Maar goed, dromen mag en waar een wil is, is een weg. Tot die tijd zijn er gelukkig zat andere auto’s die jou graag als eigenaar willen hebben. Kijk maar eens rond op Marktplaats bijvoorbeeld en de kans is groot dat je daar je betaalbare droomauto vindt. En als je eenmaal een auto hebt aangeschaft, moet je natuurlijk niet vergeten om een autoverzekering af te sluiten. Deze is verplicht. Zelfs bovenstaande dj’s die schade aan de auto van anderen waarschijnlijk gemakkelijk kunnen betalen, zijn verplicht om voor iedere auto apart een verzekering af te sluiten.[ad_2]

- Advertentie -