[ad_1]

Droomauto’s… er is een grote kans dat wanneer je dit artikel leest, je zelf ook een zwak voor een bepaald model hebt. Maar hoe kun je zorgeloos met je droomauto op pad?

Ook op de redactie van ZERauto.nl en AutoRAI.nl gaat het regelmatig over droomauto’s. Voor de één is dat een lichtgewicht sportauto zoals een Lotus of Donkervoort. De ander droomt over oldtimers en de volgende ziet zichzelf het liefst in een Tesla Roadster rijden. Sommigen is het ondertussen gelukt om hun droomauto te kopen, maar ermee rijden gaat niet zonder slag of stoot.

De juiste verzekering

Uiteraard lag dat niet aan de auto’s, maar aan de aanverwante verplichtingen. Behalve een autostalling heb je namelijk ook de juiste verzekering nodig. En het loont om je daar goed in te verdiepen. De FBTO Autoverzekering bestaat uit 3 verschillende dekkingen: WA, WA-Plus en WA-Casco. Daarnaast zijn er extra opties en aanvullende modules beschikbaar die aansluiten op jouw wensen

Eerste elektrische auto

Bij droomauto’s denk je misschien aan dure supercars of grote SUV’s, maar ook het verhaal van de 27-jarige Rowan is de moeite waard. Tijdens de zoektocht naar haar eerste elektrische auto lukte het maar niet om een aantrekkelijk model te vinden. Uiteindelijk stuitte ze op de Renault Zoé waar ze in één klap verliefd op werd. Sindsdien zoeft ze comfortabel ruim 1.500 kilometer per maand. Én dat vraagt om een passende autoverzekering.

Zelf verzekering samenstellen

Met de hulp van FBTO Autoverzekering lukte het Rowan om haar verzekering geheel naar eigen smaak samen te stellen. Ook collega’s bij ZERauto en AutoRAI zijn ondertussen om. Een collega koos ervoor om een WA verzekering af te sluiten en breidde deze uit met aanvullende modules.

Zo rijdt hij regelmatig met familie in de auto, waardoor een aanvullende inzittendenverzekering en goede pechhulp (ook in de woonplaats) extra belangrijk zijn. Bij eventuele schade aan zijn gekoesterde elektrische auto gaat hij liefste niet naar een universeel schadebedrijf. Gelukkig kan hij FBTO zelf een schadeherstelbedrijf aangeven.

Benieuwd naar de verhalen van mensen die hun droomauto kochten? Of wil je meer weten over verzekeringen? Bekijk dan de verhalen op de website van FBTO.

 

* Dit is een samenwerking.[ad_2]

- Advertentie -