[ad_1]

bekeken: 393 x
Waardeer dit artikel:

Vakgarage biedt autoverzekering via Centraal Beheer

- Advertentie -
DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 10 oktober 2019, 16:06

Leestijd: 1 minuut

Vakgarages gaan hun klanten de autoverzekering van Centraal Beheer aanbieden. De stichting Vakgarage heeft daartoe een samenwerkingsovereenkomst met de verzekeraar gesloten.

Met het Auto Zeker-pakket van Centraal Beheer kunnen autobedrijven zowel zakelijke als particuliere klanten een autoverzekering aanbieden. Karina Buiting-van Bokhorst, accountmanager Mobiliteit bij Centraal Beheer: “Bij de aankoop van een auto hoort ook een verzekering. Met het Auto Zeker-pakket verkoopt het autobedrijf zelf een verzekeringspolis aan zijn klanten. Daarmee creëer je schadesturing en klantenbinding. Wij zien dat mensen voor schadeherstel graag terug willen naar het autobedrijf waar ze hun auto hebben gekocht. Dat voelt vertrouwd. Bovendien hebben ze dan als er iets mis is één vertrouwd aanspreekpunt. Centraal Beheer is een sterk en vertrouwd merk net als Vakgarage. Die combinatie betekent voor de klant verzekerd zijn van een goede autoverzekering en van een professionele schade afwikkeling.”

Mobiliteitsbehoefte

Vishal Durgaram, Voorzitter Stichting Vakgarage: “Wij willen de klant in alle facetten van het invullen van hun mobiliteitsbehoefte bedienen. Daar hoort in het geval van het kopen van een auto ook het verzekeren van de auto bij. Tegelijkertijd is het altijd onze doelstelling om de bij ons aangesloten bedrijven zo veel mogelijk te ontlasten. Met Centraal Beheer hebben wij een gerenommeerde partner gevonden die deze behoefte op een moderne en voor alle partijen efficiënte manier kan invullen. Wij hebben hoge verwachting van deze samenwerking.”

Opleiding

In de aanloop naar het daadwerkelijke aanbieden van de autoverzekering van Centraal Beheer krijgen de verkopers van de autobedrijven een opleiding van Centraal Beheer. Ze sluiten deze af met een examen. De eerste Vakgarages starten in november 2019 met het aanbieden van de verzekering aan hun klanten.

Ceo Mann+Hummel vertrekt per…

[ad_2]

- Advertentie -