[ad_1]

Onder de GoedIdee en GewoonIdee labels vallen nu alle verzekeringen die zijn gericht op het afdekken van het nabestaanden- en hypotheekrisico op het gebied van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.

Krediet

Onder het nieuwe Dazure-label vallen alle verzekeringen die samen met een krediet kunnen worden afgesloten en het risico op het gebied van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid afdekken. De Dazure Kredietbeschermer AO-WW & Dazure Krediet Overlijdensrisicoverzekering kennen volgens Dazure een scherpe premiestelling en worden aangeboden via de de adviesapplicaties: Maex, Adviesbox, Finix en BizPropeller. Het aanvraagtraject verloopt volledig digitaal.

- Advertentie -

Arbeidsongeschiktheid

De Dazure Kredietbeschermer AO-WW moet ervoor zorgen dat verzekerden in geval van arbeidsongeschiktheid (AO) of werkloosheid (WW) zich geen zorgen hoeven te maken over de maandlasten van het consumptief krediet (persoonlijke lening of doorlopend krediet). Door de kredietbeschermer kunnen die toch worden betaald.

Kredietsom ingelost

Met de uitkering kunnen de maandtermijnen van het krediet gedurende een bepaalde periode worden betaald. De volledige openstaande (verzekerde) kredietsom wordt volledig ingelost voor verzekerden die na een periode van maximaal 24 maanden uitkering minimaal 80% arbeidsongeschikt zijn.

Overlijdensrisicoverzekering

De Dazure Krediet Overlijdensrisicoverzekering is een overlijdensrisicoverzekering, die is gekoppeld aan een consumptief krediet. Bij deze verzekering staan een scherpe premie, digitaal aanvraagtraject en (verkorte) gezondheidsverklaring, volledige transparantie en de efficiëntie centraal, meldt het verzekeringsbedrijf. Daarnaast heeft deze verzekering geen en-bloc clausule.

[ad_2]

- Advertentie -