[ad_1]

Dazure is hiermee de eerste partij die live gaat met een levenvolmacht van Allianz. Hiermee willen Allianz en Dazure kennis delen en met gezamenlijke inspanningen en expertise een markt bedienen.

Premiestelling

Met de GewoonIdee overlijdensrisicoverzekering kan de verzekerde zijn nabestaanden verzorgd achterlaten doordat (een deel van) de hypotheek wordt ingelost na het overlijden. ‘’De verzekering kent een zeer scherpe premiestelling, met name wanneer je kiest voor een gelijkblijvend verzekerd bedrag”, aldus Indra Frishert van Dazure.

- Advertentie -

Dagverwerking

“Ons hoge servicelevel is natuurlijk ook een groot pluspunt van dit product. Verder is en blijft het onze doelstelling om altijd op dagverwerking te zitten. Dit lukt ons door continu verder te automatiseren en hiermee veel terugkerende handelingen te elimineren.”

Digitaal

De verzekering wordt door Dazure aangeboden via de bij haar aangesloten adviseurs. Het aanvraagtraject verloopt volledig digitaal. Vanaf vandaag kan het product via de website dazure.nl worden berekend en aangevraagd. Ook kunnen adviseurs natuurlijk in hun eigen pakket via HDN aanvragen indienen.

[ad_2]

- Advertentie -