[ad_1]

- Advertentie -

Het vragenuur van dinsdag 24 september gaat over de volgende onderwerpen: het tegenvallen van het energiebelastingvoordeel, kankerpatiënten die geen overlijdensrisicoverzekering kunnen afsluiten, het overschrijden van het ‘feest- en cadeaubudget’ bij de politie en het vallen van de regering van St. Maarten.

Dit zijn de vragen in het vragenuur

Microfoon in de plenaire zaal
  • Steven van Weyenberg (D66) aan de minister van Financiën over kankerpatiënten die geen overlijdensrisicoverzekering kunnen afsluiten (Ad.nl, 23 september 2019)
  • Alexander Kops (PVV) aan de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, bij afwezigheid van de minister, over het tegenvallen van het energiebelastingvoordeel (Telegraaf, 24 september 2019)
  • André Bosman (VVD) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, bij afwezigheid van de staatssecretaris, over het vallen van de regering van St. Maarten (Thedailyherald.sx, 22 september 2019)
  • Farid Azarkan  (DENK) aan de minister van Justitie en Veiligheid over het overschrijden met miljoenen van het ‘feest- en cadeaubudget’ bij de politie (Ad.nl, 21 september 2019)

Live volgen

Het vragenuur is elke dinsdag om 14.00 uur. Bekijk het vragenuur met de app Debat Direct. Of kijk via deze website, in video of audio. Het vragenuur wordt live uitgezonden op Nederland 1 en op NPO Politiek en live ondertiteld.

Samenvatting

Van elke vraag wordt een samenvatting gemaakt in een kort webverslag. Deze verschijnen kort na het vragenuur.

Verslag

Van het vragenuur wordt een woordelijk verslag gemaakt. Dit staat binnen vier uur na het uitspreken van de vragen op deze website.

Terugkijken

Terugkijken kan ook. Enkele uren na het vragenuur kunt u via Debat Gemist alle vragen nog eens terugkijken.

Selectie van vragen voor het vragenuur

Tijdens het vragenuur komen maximaal zes vragen aan bod. Lees hoe de Voorzitter de selectie van vragen voor het vragenuur bepaalt.

[ad_2]

- Advertentie -