[ad_1]

Anker Travel Insurance stort zich nu ook op de Nederlandse markt met een heel scala aan reisverzekeringsproducten. De reisverzekeringstak van nicheverzekeraar Anker Insurance, die internationaal al actief is met reisproducten voor onder andere studenten, heeft hiervoor Ron de With aangetrokken als commercieel manager.

Anker Travel Insurance gaat in Nederland via het volmachtkanaal zowel kortlopende als doorlopende reisverzekeringen aanbieden. Ook annuleringsverzekeringen, groepsreisverzekeringen en zakelijke reisverzekeringen behoren tot het portfolio van de verzekeraar.

- Advertentie -

Internationaal was Anker Travel Insurance al actief met reisverzekeringsproducten. De verzekeraar is risicodrager van Swiss Care, een Zwisterse aanbieder van onder andere reispolissen voor studenten en globetrotters die op hun wereldreis in meerdere landen (medische) dekking nodig hebben.

De With

Ron de With (foto) is sinds begin dit jaar verantwoordelijk voor de nieuwe reisverzekeringen van Anker. De commercieel manager kwam over van Europeesche Verzekeringen waar hij vijftien jaar werkte, waarvan de laatste tien als volmachtmanager.

Naast reisverzekeringen heeft de verzekeraar nog twee takken: Anker Rechtsbijstand en Anker Crew Insurance. Binnen die laatste poot verzekert Anker bemanningsleden voor bedrijven in de maritieme sector.

[ad_2]

- Advertentie -