[ad_1]

ROTTERDAM – Jongeren tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich inschrijven voor een gratis zeilreis op zeilschip Eendracht. Ze maken kans op één van de vier plaatsen die worden gesponsord vanuit het C.J. Jaski Fonds en door Eendracht-sponsors de Bonte Koe en Beglobal. De vier jongeren worden verdeeld over de actieve zeilreis van Porto naar Las Palmas en de Atlantische Oceaan Oversteek naar Sint Maarten.


- Advertentie -

Zeilschip Eendracht telt bijna 60 meter lengte, 15 meter breedte, heeft een diepgang van 5 meter en behoort tot de zogeheten A-klasse zeilschepen. Ook wel tallships genoemd; de grootste zeilschepen van de wereld. Vier jongeren krijgen de kans om aan het roer te staan van deze prachtige tallship en mee te draaien als een echt bemanningslid. De professionele en grotendeels vrijwillige crew begeleidt de jongeren tijdens de zeilreis en leert ze alles over het reilen en zeilen aan boord.

Ben jij een avonturier tussen de 15 en 25 jaar? Meld je aan en wie weet ervaar jij zelf binnenkort wat het leven op zee met je doet. De voorwaarden: 15 tot en met 25 jaar, in het bezit van een geldig paspoort; voor deze reis moet je in een goede conditie zijn; in bezit van zorg- en reisverzekering en je kunt zelfstandig reizen en je eigen transfer naar en van het zeilschip bekostigen.

Inschrijven

Reis 1: Zonnige zeilreis, van Porto naar Las Palmas, 2 tot en met 10 december 2019 (2 plaatsen)
Reis 2: Atlantische Oceaan Oversteek, 21 december 2019 tot en met 12 januari 2020 (2 plaatsen)

Meer info op www.eendracht.nl. Daar kun je eveneens een aanmeldformulier downloaden; mail dit naar [email protected]. Wil je de eerste reis mee? Geef je dan op vóór woensdag 27 november. Wil je mee op de Atlantische Oversteek? Geef je dan op vóór vrijdag 6 december.

 

[ad_2]

- Advertentie -