[ad_1]

(Advertorial) – Naast een gezellig uitgaansgebied en heerlijke groene gebieden met talloze opties voor een actieve dag uit, biedt Breda een flink aantal escape rooms. Hier kun je, tijdens een verblijf in deze bourgondische stad, genieten van een leuke dag uit. Heb je nog nooit eerder een escape room bezocht en hou je van detectiveseries op televisie of lees je graag spannende boeken? Dan biedt een escape room een uitdagende en spannende manier om samen met vrienden uit te puzzelen hoe je kunt ontsnappen uit de kamer waar je samen een uur lang in zit. 


- Advertentie -

Met alle maandelijkse vaste lasten kan het een puzzel zijn om uitstapjes te financieren. Kies bij het auto verzekeren en het kiezen van een provider voor jouw internet en telefonie voor het maken van een jaarlijkse vergelijking. Zo hou je budget over voor leuke activiteiten in Breda en omstreken! Bekijk de handige Breda-agenda online om te ontdekken welke leuke dingen er te doen zijn in deze gezellige stad!

Is een escape room eng?

Als het idee van het vinden van een uitweg uit een kamer aan de hand van hints en puzzels je wat spannend lijkt, is het goed om te weten hoe een bezoek aan een escape room verloopt. Doorgaans boek je een escape room aan de hand van een beschrijving of een bepaald thema. Je speelt het spel in de escape room met een aantal vrienden, met je eigen groep dus. 

Hoe start de escape room?

Hoe gaat het spel van start? Je krijgt een verhaaltje te horen (soms wordt er een video vertoond) met de achtergrondinformatie over de kamer waarin je gaat puzzelen. Zo kan een escape room ingericht zijn als de woonkamer van Sherlock Holmes, maar kan de ruimte bijvoorbeeld ook ingericht zijn als een bunker in de  oorlog. In de ruimte begint het spel en begint de klok met aftellen. Ontsnappen jullie voor het aflopen van de speeltijd uit de kamer? 

De actieve stad Breda

Naast een grote keuze aan escape rooms met verschillende thema’s heeft de stad Breda nog veel meer te bieden. Zo wordt de stad in de wintermaanden omgetoverd tot Winter Wonderland, bezoek je de leukste concerten van artiesten uit binnen- en buitenland bij poppodium Mezz en kun je heerlijk ontspannen op een van de gezellige terrassen in het centrum, ook buiten de zomer. Ga je op vakantie naar Breda om te genieten van een break of een weekendje weg in eigen land? Bekijk ook voor binnenlandse vakanties de polisvoorwaarden van jouw reisverzekering om te controleren of het extra auto verzekeren nodig is wanneer je buiten jouw gewoonlijke omgeving rijdt.[ad_2]

- Advertentie -