[ad_1]

Afgelopen weekend stond er in de Intermediair-bijlage van de Volkskrant een interview met Carole Veldhuis, manager Cultuur & Ontwikkeling bij Independer. Lees het interview hieronder terug.

Wat doet Independer?

“Wij zijn inmiddels 20 jaar het grootste digitale vergelijkings- en adviesplatform van Nederland voor verzekeringen, bancaire producten, hypotheken en energie. Het zat onze oprichters in 1999 dwars dat de financiële wereld zo complex was dat mensen nauwelijks iets zelf konden doen. Hun droom was een digitaal platform, waarop je in begrijpelijke taal inzicht krijgt zodat je in staat bent om zelf beslissingen te nemen. Die droom werd werkelijkheid en kreeg een naam: Independer.”

- Advertentie -

Hoe belangrijk is werkgeluk bij Independer?

“In de pioniersjaren werd het werkgeluk bij Independer gevoed door de energie van een idealistische start-up. Waarvan korte lijnen, trots en onderlinge verbondenheid de belangrijkste kenmerken zijn. Ik vind het heel bijzonder dat deze cultuur altijd gebleven is en dat we nog altijd gedreven worden door idealen. Deze sfeer is ook prettig voor onze klanten. Een blije collega leidt immers ook tot een blije klant.”

Wat doen jullie dan precies?

“Omdat werkgeluk sinds de oprichting in het DNA van onze organisatie en collega’s zit, is het voor ons vooral een kwestie van verankeren en blijven ontwikkelen. Werkgeluk heeft een centrale plek gekregen in onze bedrijfsstrategie en er is zelfs een speciaal team voor opgericht. We besteden veel aandacht aan het stimuleren van sociale relaties, aan de gezondheid van onze collega’s, zowel fysiek als mentaal, en aan positieve persoonlijke aandacht. Ook is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Geen standaardprogramma’s, maar de vrijheid om het beste uit jezelf te halen. En werkgeluk zie je bij ons ook terug in praktische zaken als een gezonde lunch, dagelijks vers bereid door onze eigen kok, diverse sport- en fittheidworkshops en zaken die van een pauze een belevenis maken, zoals een pooltafel, tafeltennis of flipperkast.”

Geen gebrek aan sollicitanten dus?

“We zijn als groeiende organisatie altijd op zoek naar mensen. Dus ik maak even van de gelegenheid gebruik: mocht je nieuwsgierig zijn geworden, check dan onze website.”

werkenbij.independer.nl

[ad_2]

- Advertentie -