[ad_1]

Vier turn-key appartementen, variërend in grootte van 48,9 m² tot 50 m², gelegen op de eerste verdieping van het herontwikkelingsproject “The Castle” aan de Kasteel Traverse in hartje Helmond. Op steenworp afstand van het centrum van Helmond & Centraal Station en daarmee alle voorzieningen binnen handbereik. Bij uitstek geschikt voor de starters op de woningmarkt, expats, studenten en young professionals. 

De sloopwerkzaamheden van het object zijn reeds begonnen en deze herontwikkeling betreft een ware toevoeging aan deze stad met een rijke historie.

- Advertentie -

Deze voormalige textielstad, met ruim 90.000 inwoners, biedt ruimte voor winkelen, eten, drinken, film, theater en diverse festivals door het jaar heen. Het betreft de vijfde grootste stad van de provincie Noord – Brabant. Onderdeel uitmakende van de sterke Brainportregio. In 2018 kende de regio een economische groei van circa 3,2% en daarmee boven het Nederlands gemiddelde. 

De goede verbinding naar de provinciale wegen (N270 en N279) maken de locatie zeer goed bereikbaar. Er is een eigen ondergrondse parkeerkelder met 43 parkeerplaatsen, parkeerplekken kunnen tegen een meerprijs bij de aankoop worden betrokken. Verder is er de beschikking over een inpandige fietsenberging. 

USP’s

– turn-key oplevering;

– risicosprieding;

– topligging;

– uitstekende verhuurmarkt (Eindhoven / Helmond). 

 

[ad_2]

- Advertentie -