[ad_1]

cogesa expats

© Cogesa Expats

Bij welke maatschappij sluit je die af? En kan dat ook in je eigen taal? Als dit soort vragen bij je spelen, kan een Spaanse verzekeringsmakelaar als Cogesa Expats, waar Nederlands wordt gesproken, je helpen om veel tijd en geld te besparen. Cogesa werd al in 1917 opgericht en is een verzekeringsmakelaardij in Spanje met een volledig dienstenpakket. De meertalige specialisten van Cogesa zijn altijd op zoek naar de beste verzekeringsmogelijkheden voor alle klanten. Die kunnen zij bieden omdat Cogesa een uitgebreid internationaal netwerk heeft en vertegenwoordigd is in meer dan 90 landen.

- Advertentie -

Om mensen die geëmigreerd zijn goede oplossingen te kunnen bieden aangaande hun verzekeringen heeft Cogesa de afdeling Cogesa Expats opgericht. Deze biedt informatie en advies over de verschillende mogelijkheden op verzekeringsgebied op de Spaanse markt. Cogesa Expats biedt dekking voor heel Spanje onder andere in Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Barcelona, Alicante, Málaga, de Canarische eilanden en de Balearen.

Dienstenpakket Cogesa Expats

Het team van Cogesa Expats zal je wegwijs maken in de voorwaarden, de voordelen en de verschillende premies van diverse soorten verzekeringen. Dit maakt het proces gemakkelijker om de juiste verzekeringsoplossingen te krijgen in je eigen taal. Binnen het volledige dienstenpakket van Cogesa vind je privé zorgverzekeringen en ongevallen verzekeringen, autoverzekeringen en verzekeringen voor andere voertuigen, zoals motoren, caravans én boten. Dan zijn er onder meer nog woonverzekeringen, reisverzekeringen, levensverzekeringen, repatriërings- en uitvaartverzekeringen, transportverzekeringen, kantoorverzekeringen, professionele aansprakelijkheidsverzekeringen, rechtsbijstandsverzekeringen, verzekeringen voor fietsen, elektrische steps en andere persoonlijke voertuigen, bouwverzekeringen, spaar- en pensioenplannen.

Cogesa werkt met de beste nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen samen, waaronder Aegon, AIG, Allianz, ARAG, ASISA, AXA, Caser, DKV, Sanitas, Mapfre, Generali, Liberty, Reale en Zürich. Dit staat Cogesa toe competitieve prijzen te bieden, zodat je goedkopere verzekeringen kunt vinden, zonder dat dat ten koste gaat van je veiligheid en zekerheid.

Belangrijkste verzekeringen in Spanje

Om je een beeld te geven van welke verzekeringen een prioriteit zouden moeten zijn in Spanje, geeft Cogesa een aantal cijfers over de meest afgesloten verzekeringen in Spanje door buitenlanders. Dit zijn voertuigverzekeringen en dan met name autoverzekeringen (meer dan 60% van de expats), gevolgd door de privé zorgverzekeringen met een aanvullende tandartsverzekering (30%) en woonverzekeringen (inboedel/opstal/aansprakelijkheid) tegen diefstal en tegen schade door natuurrampen (20%).

Zorgverzekering

Veel klanten hebben al een van de drie verzekeringen, maar willen een vrijblijvende offerte om te zien of er een betere premie kan worden gerealiseerd. De vraag naar privé zorgverzekeringen neemt de laatste jaren toe als gevolg van de grote druk die er na vele bezuinigingsrondes ligt op de Spaanse staatszorg. Deze hebben geleid tot een verslechtering van de kwaliteit van de zorgverlening voor degenen die bijdragen aan het Spaanse sociale zekerheidsstelsel en hun families en gepensioneerden uit EU-landen. Door het grote aantal mensen dat een beroep doet op de publieke zorg in combinatie met de slechte ervaringen betreffende de dienstverlening rond medische procedures, doktersbezoek en lange wachtlijsten hebben veel mensen in Spanje doen besluiten om een aanvullende privé zorgverzekering af te sluiten. De grote voordelen hiervan zijn dat je sneller terecht kunt bij een medische specialist of voor een medisch onderzoek én dat je zelf kunt kiezen uit een omvangrijk bestand van artsen en specialisten.

Woonverzekering

Tot slot zijn veel expats in Spanje in het bezit van een woning en willen die, inclusief hun persoonlijke eigendommen graag goed beschermen en dus verzekeren tegen risico’s zoals diefstal of op natuurrampen zoals de recente overstromingen in Alicante, Murcia en Almería, vorig jaar op Mallorca of langer geleden in Málaga, Barcelona en de Costa Brava.

Vind je verzekering in Spanje

Sta je op het punt naar Spanje te verhuizen, woon je er al en heb je specifieke verzekeringsbehoeften of wil je zien of je kunt bezuinigingen op de premies die je op dit moment betaalt? Aarzel niet om contact op te nemen met Cogesa Expats voor een vrijblijvende prijsopgaaf voor de beste aanbiedingen op verzekeringsgebied voor expats in Spanje. Of het nu gaat om je gezondheid, je spullen of je woning, als je je daarover zeker voelt, kun je pas echt genieten van het mediterrane leven in Spanje![ad_2]

- Advertentie -