[ad_1]

Het gerucht zoemde al even rond in de Hilversumse wandelgangen, maar nu is het dan eindelijk zover. Independer verwelkomt vandaag ruim 50.000 nieuwe medewerkers.

Plan krijgt snel vleugels

Coen de Ruiter, Algemeen Directeur bij Independer, roemt de voortvarendheid waarmee dit project werd opgepakt. “Wat begon als een proefballonnetje, groeide in korte tijd uit tot een bijzonder project dat snel vleugels kreeg. We zijn trots dat we bij Independer, ook met duurzaam ondernemen, zo bij de tijd zijn. Zonnepanelen op ons dak, een duurzaamheidsfilter in onze vergelijkingen voor zowel zorgverzekeringen als energiecontracten en nu dus weer met dit nieuwste project.”

- Advertentie -

Bijklussen in de zomermaanden

Jolien Zuijderduin van HR is al net zo blij met de komst van de grote groep nieuwe collega’s, maar plaatst tegelijkertijd een kleine nuancering:  “Het gaat bij zoveel arbeidsplaatsen natuurlijk niet om fulltime functies. Het betreft voorlopig enkel en alleen bijbaantjes.”

Bijscholing

De 50.000 nieuwe medewerkers vallen onder de directe verantwoordelijkheid van Maja in ’t Veld, Manager Bije Klant. Ook zij start woensdag. “Ik heb ze tijdens de bijscholingsdagen leren kennen als een ingespeelde groep harde werkers. Coaching hebben ze niet of nauwelijks nodig. Gisteren vertelde er eentje dat ze elkaar allemaal bijnamen geven. Dit zegt alles over de goede sfeer binnen het team!”

De tienduizenden nieuwe medewerkers nemen op 10 juli hun intrek in de bijenkasten van de Bijzaak, bovenop het dak van Independer.

[ad_2]

- Advertentie -