[ad_1]

MIJDRECHT Wie weinig inkomen heeft maar wel uitgebreid verzekerd wil zijn, kan gebruik maken van de Gemeentepolis. Dit is een Collectieve Zorgverzekering die gemeente De Ronde Venen samen met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid aanbiedt. De gemeente betaalt een gedeelte van de zorgverzekering. Daarbij kan geprofiteerd worden van vele extra’s.

De Collectieve Zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en aanvullende verzekeringen.
Wethouder Alberta Schuurs: “Iedereen moet zich goed kunnen verzekeren tegen (on)verwachte zorgkosten. Inwoners die minder inkomsten hebben en weinig vermogen bieden we een steuntje in de rug door mee te betalen aan de aanvullende zorgverzekering.” Naast de basisverzekering biedt de gemeente voor 2020 twee aanvullende verzekeringen met extra vergoedingen aan. De AV-Standaard voor 128,77 euro per maand en de AV-Top verzekering voor 149,79 euro per maand. De premie voor de Collectieve Zorgverzekering 2020 wordt dan lager dan in 2019 omdat de gemeente meer bijdraagt.

- Advertentie -

OVERSTAPPEN Ga naar www.gezondverzekerd.nl en kies gemeente De Ronde Venen. Daarna kan gekozen worden voor het pakket dat het beste past. Wie vragen heeft over de Collectieve Zorgverzekering of hulp nodig heeft bij het overstappen kan contact opnemen met Zorg en Zekerheid, 071-582 55 50.
Aanmelden kan tot en met 31 december
Zorg en Zekerheid zorgt ervoor dat de huidige zorgverzekering van de verzekeringnemer opgezegd wordt. Overstappen kan alleen als er geen
betalingsachterstand is bij de huidige zorgverzekeraar. Wie zich heeft aangemeld dient op tijd de stukken van inkomen en vermogen aan te leveren bij de gemeente.

[ad_2]

- Advertentie -