[ad_1]

Het najaar is traditiegetrouw hét moment om na te denken over uw zorgverzekering. Gaat u voor de zorgverzekeraar bij u in de buurt? Dan kiest u voor Zorg en Zekerheid, die samen met uw gemeente investeert in gezonde projecten. Die de zorgverleners in uw regio goed kent. En net dat stapje extra zet.

Als u zorg nodig heeft, wilt u zelf kunnen kiezen waar u behandeld wordt. In het ziekenhuis bij u in de buurt. Bij de arts met de kortste wachttijd. Of bij de specialist waarmee u goede ervaringen heeft.

- Advertentie -

Zorg en Zekerheid, de zorgverzekeraar bij u in de buurt, biedt die zorg. We kennen de zorgverleners in uw regio goed. Kunnen net dat stapje extra zetten. Dat komt omdat wij ons sinds 1825 alleen bezighouden met zorg verzekeren. Zonder winstoogmerk.

De beste zorg dichtbij

Wij werken graag en goed met regionale zorgverleners samen. Zo kopen wij de beste zorg in de buurt in. Dicht bij huis, gericht op de kracht van mensen.

Uniek is dat de tandarts standaard is opgenomen in al onze aanvullende verzekeringen. En dat u tandartskosten kunt delen met uw partner. Daarnaast bieden wij in veel aanvullende verzekeringen een tweejaarlijkse gezondheidscheck. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Gezonde regio

Zorg en Zekerheid koopt in uw regio niet alleen de beste zorg in. Ook investeren wij in tal van gezonde projecten, samen met zorgverleners, werkgevers, gemeenten en bewoners. Projecten die mensen gezonder maken en verbinden.

Fietsmaatjes

Kent u bijvoorbeeld Fietsmaatjes? Een vrijwilliger trekt er samen met iemand die zelf niet meer kan fietsen op uit. In de gemeente Amstelveen rijden deze duofietsen, mede dankzij Zorg en Zekerheid. Een ander mooi project, dat mede mogelijk wordt gemaakt door Zorg en Zekerheid, is zorg in de buurt. In Amstelveen hoeven mensen met orthopedische klachten niet meer naar het ziekenhuis.

Meer weten over een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid? Klik dan hier.  

(Advertorial)[ad_2]

- Advertentie -