[ad_1]

Foto PR

HOEKSCHE WAARD – Sinds 1 januari 2019 kunnen alle inwoners van de Hoeksche Waard gebruik maken van een collectieve zorgverzekering, het VGZ Rotterdampakket. Deze zorgverzekering is voor álle inwoners van de Hoeksche Waard, ongeacht hun inkomen of vermogen. Door de ruime vergoedingen is de nieuwe zorgverzekering aantrekkelijk. Want als u ziek bent, wilt u niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan.

Bijdrage van gemeente voor inwoners met een laag inkomen

Voor inwoners met een inkomen tot 130% van de bijstandsnorm betaalt gemeente Hoeksche Waard € 40,- per maand mee aan de premie. Ook is het wettelijke eigen risico van € 385,- meeverzekerd in de maandelijkse premie.

- Advertentie -

Stap vóór 31 december over via vgz.nl/hoekschewaard

Maakt u nog geen gebruik van de collectieve zorgverzekering bij VGZ, maar u wilt dit wel? Meld u zich dan vóór 31 december aan via www.vgz.nl/hoekschewaard.

Meer informatie?

Heeft een vraag over het VGZ Rotterdampakket? Dan kunt u het volgende doen:
• Kijk op www.vgz.nl/hoekschewaard of;
• Bel maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.30 uur met VGZ Klantenservice via 0800 – 887 43 66.

Inloopspreekuur op 4 december

Speciaal voor het beantwoorden van vragen over het VGZ Rotterdampakket, zoals de hoogte van vergoedingen, de dekking etc. organiseert VGZ een inloopspreekuur voor inwoners van de Hoeksche Waard. Dit is op woensdag 4 december tussen 09.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur in het gemeentehuis in Oud-Beijerland, W. van Vlietstraat 6.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.[ad_2]

- Advertentie -